SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASKF Kulüplere Maske Dağıttı

ASKF Kulüplere Maske Dağıttı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2020 - 15:26

ASKF Kulüplere Maske Dağıttı

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç, Federasyona bağlı Spor Kulüplerine maske dağıttı. Başkan Kılıç, dağıtım sırasında yaptığı açıklamada, “Kulüplerimiz aracılığıyla sporcularımıza salgından korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu zor günleri el ele vererek, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek kısa sürede atlatacağız.” dedi.

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri, koronavirüs (kovid-19) ile mücadelede kapsamında etkin bir çalışma yürütüyor.

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç, çalışmalar kapsamında kulüp başkanlarını ziyaret ederek sporculara maske dağıttı.

Başkan Kılıç, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarette, Kulüp başkanlarına koronavirüse karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda da bulundu.

-“Kendimizi izole edersek hastalığın büyümesinin önüne geçeriz”-

“Bu kapsamda kulüp başkanlarımıza ve sporcularımıza salgından korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Tabi bu salgında kişisel hijyen, koruyucu ekipman ve sosyal mesafe oldukça önemli. Kulüplerimize bu konuda uyarılarımızı da yaptık. Alınan tedbirlere uyar, kendimizi izole edersek hastalığın büyümesinin önüne geçeriz. Bu nedenle kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Bu sıkıntıyı sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021