SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Artık Yeşil kartlılarda Özel Tıp Fakültelerinde tedavi görebilecek‏

Artık Yeşil kartlılarda Özel Tıp Fakültelerinde tedavi görebilecek‏

A - +

Aksaray Haberleri - 27.02.2016 - 12:41

Artık Yeşil kartlılarda Özel Tıp Fakültelerinde tedavi görebilecek‏

Artık Yeşil kartlılarda Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültelerinde sevksiz tedavi görebilecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımlarıyla Çarşamba günü Konya da yapılan Konya Ekonomi Ödülleri programına davet edilen Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında imzalanan anlaşma hakkında müjdeli açıklamalarda bulundu.

Çalışkan “Sosyal Güvenlik Kurumumuz ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında imzalan anlaşma gereği, halk arasında “yeşil kartlı” olarak tabir edilen, Gelir Testine gitmek suretiyle Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınanlar, artık Özel Üniversite Tıp Fakültesi hastanesinden muayene olabilecek.

Çarşamba günü 5510 sayılı kanunun 73. Maddesine göre Global Bütçeden ödenmesi hususunda bir protokol imzalandı.

Bu çerçevede Gelir Testi sonunda prim ödeme yükümlüsü olmayan, Kurum Bilgisi 5510 sayılı kanunun 60/c-1 , 60/c-3 veya 60/c-9 konusunda Sözleşme kapsamında sevksiz bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanabilecektir. Gerçekten bu “yeşil kartlı” sigortalı hastalarımız için büyük bir gelişmedir”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021