SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Armutlu Köyü Afrika’da Bir Su Kuyusu Açtıracak

Armutlu Köyü Afrika’da Bir Su Kuyusu Açtıracak

A - +

Aksaray Haberleri - 14.06.2019 - 11:06

Armutlu Köyü Afrika’da Bir Su Kuyusu Açtıracak

Yazın sıcaklığını hissettirdiği şu günlerde, susuzluk ve açlık imtihanını en ağır şekilde yaşayan Afrika’lı insanlar unutulmadı. Armutlu Köyü Merkez Camii İmamı Mustafa Karmaz önderliğinde başlatılan İnsani ve vicdani duyarlılık çalışması köy halkı tarafından kabul görmüş ve on gün gibi kısa bir sürede bir su kuyusu açtırma bedeli tedarik edilmiş.
Köy halkının talebi doğrultusunda Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği vasıtasıyla açtırılmak istenen su kuyusu için İHH İl Başkanı Önder ÖZKAN köye davet edildi. Davete icabet eden Özkan, köy halkına Su Kuyusu Projesi hakkında detaylı bilgi aktardı. Makbuz karşılığı teslim edilen bağış için Afrika’lı mağdur milyonlar adına teşekkür eden İHH Başkanı Özkan, su kuyusunun 6-12 aylık bir süre içinde tamamlanacağını ve bu süre zarfında kuyunun açılış videosu ile çerçevelenmiş bir hatıra fotoğrafının Armutlu Köyü’ne gönderileceğini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021