SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Arakan İçin Yemek ve Fotoğraf Sergisi

Arakan İçin Yemek ve Fotoğraf Sergisi

A - +

Aksaray Haberleri - 06.10.2017 - 12:52

Arakan İçin Yemek ve Fotoğraf Sergisi

Yaklaşık 100 gönüllünün destek verdiği organizasyonda, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği hanım gönüllüleri yemekte buluştu. Yemek ve fotoğraf sergisi Arakan müslümanlarının dramını gözler önüne sermek ve onlara yardım amaçlı gerçekleştirildi.

Programda İHH Dernek Başkanı Önder Özkan bir selamlama konuşması yaptı. 21 Yıldır Arakan’lı mağdurlar için İHH’nın bölgede olduğunu söyleyen Özkan, iyi niyetlerin bir araya gelmesiyle insanlık yararına büyük hizmetler yapılabileceğini , bunu da Aksaray’da yaşayan hanım gönüllülerin başardığını belirtti. Dernek Başkanı Özkan, sağladıkları kolaylık nedeniyle Sultan Lahmacun yetkililerine ve katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Aksaray İHH Hanım Kolları Başkanı Semiha Keleş, Aksaray’da yaşayan hanımların iyilik dendiğinde her zaman yanlarında olduklarını belirtti ve bundan duydukları memnuniyeti ifade ederek tüm katılımcılara ve uzaktan destek veren gönüllülere teşekkür etti. Keleş, bir yemek veya kermes etkinliğinde küçük desteklerin büyük yardımlara dönüştüğünü vurgulayarak gerek ülkemiz gerekse ümmet için durmadan koşturacaklarını söyledi.

2015 Bangladeş Yetim Dayanışma Günleri etkinliğinde Arakan müslümanlarını ziyaret etmiş bir yetkili olarak Aksaray İHH Hanım Kolları Eski Başkanı Saliha Korkmaz fotoğraflar üzerinden Bangladeş ve Arakan sunumu yaptı. Duygusal anların yaşandığı sunumda tüm dünya müslümanlarının Türkiye’den büyük beklenti içinde olduklarını belirtti. Korkmaz, ülkemizin sahip olduğu zenginlik ve hayat standartları dikkate alındığında, hanımların alışveriş yaparken dünyanın birçok yerinde muhtaçların olduğunu hatırlamaları gerektiğini söyledi. Dernek yetkilisi Korkmaz, İHH’nın Arakan’lı müslümanlara Bangladeş sınırında Cox’s Bazar’da her gün yardım dağıttığını hatırlatarak, Aksaray’lı hayırseverlerin desteklerini beklediklerini duyurdu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021