SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Ankara Diş Hekimi Hizmeti

Ankara Diş Hekimi Hizmeti

A - +

Yerel Haberler - 04.12.2018 - 11:33

Ankara Diş Hekimi Hizmeti

Ankara diş hekimi tedavisi almak isteyenlere deneyimi ve en son teknolojiyi sunan Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği hastalarıyla buluşuyor.
Ankara diş hekimi, Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nin tüm tedavi ve uygulamaları alanında uzman ve deneyimli hekimler tarafından gerçekleştirilmektedir. Implant, estetik diş hekimliği, ortodonti, protezler, diş eti hastalıkları, endodonti, cerrahi ve pedodonti gibi tüm tedavi ve uygulamaları, Ankara’da modern diş hekimliğinin gerektirdiği en son teknoloji ile üretilmiş cihazlar ve ekipmanlarla yapılmaktadır.
Dr.Dt. Halit Emre KAVLAK, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirmiş, 1997 yılında Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurmuştur. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nı bitirerek bilim doktoru ve protez uzmanı ünvanlarını almıştır. Özellikle dental implantlar, estetik diş hekimliği, gülüş tasarımı, porselen lamina protezler, zirkonyum protezler, diş beyazlatma ve kozmetik konturlama üzerine çalışan Dr.Dt. Halit Emre KAVLAK, Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde Mesul Müdür ve Protez Uzmanı olarak görev yapmaya devam etmektedir.
Dr. Fahri Levent METE, 1993 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni, ardından ise Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nı bitirmiştir. Onlarca sertifika, kurs ve kongrelere katılarak alanında uzmanlaşan ve 2001 yılında Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ekibine katılan Dr. Fahri Levent METE ortodonti üzerine çalışmaktadır. Dentess Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde ortodonti uzmanı olarak görev yapmaya devam etmektedir.
Yeniliğin devamlı takip edildiği, teknolojik gelişmelerin daima entegre edildiği Ankara diş hekimi kliniği Dentess, hastalarının huzur ve mutluluğunu öncelik olarak belirlemektedir. Hastalarına hijyenik ve steril bir ortamın yanı sıra rahat ve işlevsel bir poliklinik imkanı sunmaktadır. Dentess kalite ilkesini benimsemekte ve bu ilkeyi istisnasız bir şekilde sürdürmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021