SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Anadolu medyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür!

Anadolu medyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür!

A - +

Aksaray Haberleri - 06.01.2018 - 17:17

Anadolu medyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür!

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteği ve talimatı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Türksat Ücretleri ile ilgili indirim açıklamasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Burhan, “yaptığımız görüşmelerin ve mücadelenin sonucunu aldık, tüm yerel kanallarımıza hayırlı olsun” dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yerel televizyonların karşılaştığı sorunları yakından takip ettiklerini belirterek, “Yapılan çalışmalar sonucunda uydu yayını başına maliyetleri 2 Mbps kullananlar için yaklaşık yüzde 40, 3 Mbps kullananlar için ise yaklaşık yüzde 60 indiren tarifeleri hazırladık.” dedi.

Bakan Arslan’ın bu açıklaması Anadolu medyasında memnuniyetle karşılandı. Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “TÜRKSAT ücretlerinin indirime gitmesi ile ilgili 320 Anadolu medyası adına özellikle yerel medyaya olan desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya çok teşekkür ediyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteği ve talimatı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Türksat ücretleri ile ilgili indirim açıklamasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Burhan, “Yaptığımız görüşmelerin ve mücadelenin sonucunu aldık, tüm yerel kanallarımıza hayırlı olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021