SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Altınsoy, Terör Saldırılarını Kınadı

Altınsoy, Terör Saldırılarını Kınadı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.03.2018 - 12:09

Altınsoy, Terör Saldırılarını Kınadı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Afrin’de devam eden Zeytindalı Harekatında Mehmetçiklerimize karşı düzenlenen hain terör saldırılarını kınayarak açıklamada bulundu.

Hüseyin Altınsoy açıklamasında, “Zeytindalı Harekatında Mehmetçiklerimize karşı düzenlenen hain terör saldırısını kınadığını belirterek, “ Terör örgütlerinin amacı ülkemize cehennemi yaşatmak. Kararlı ve dik duruşumuzla, hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız ve cennet vatanımızın ilelebet var olmasını sağlayacağız” dedi.

Başkan Altınsoy, “Afrin’de gerçekleşen son hain saldırıda 8 kahraman Askerimizin şahadete ulaştığını, 13 kahraman askerin ise yaralandığını belirtti. Terörün sadece Türkiye değil, tüm dünya için bir tehdit unsuru olduğunu ifade eden Altınsoy, “Hangi amaç ve gruba hizmet ederse etsin, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Kanlı terör örgütleri son olarak Afrin’de hain bir saldırı gerçekleşti. Kahraman Mehmetçiğin canına kast eden hain terör örgütlerini şiddetle lanetliyoruz. Bu saldırı sadece Türkiye’ye yönelik değil, tüm dünyaya yönelik bir eylemdir. Dünya, teröre karşı birlik olmalı ve insanlığın huzuru için mücadele vermelidir. Şahsım ve partim adına hain saldırıda yaşamını yitiren kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı Askerlerimize şifa ve milletimize sabır diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021