SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Alışverişimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

Alışverişimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

A - +

Aksaray Haberleri - 24.06.2020 - 11:11

Alışverişimizi Yerel Esnafımızdan Yapalım

Aksaraylıları günlük alışverişlerini koronavirüs salgını dolayısı ile zor günler yaşayan yerel esnaftan yapmaya çağıran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Vatandaşımızdan isteğimiz, kazancını bu kente yatıran, kaderini ve yaşantısını bu kente bağlamış yerel esnafımıza hep birlikte destek olalım” dedi.

Aksaraylıları alışverişlerini yerel esnaftan yapmaya davet eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kamuoyunun da bildiği üzere Covid-19 küresel salgını dünya genelini etkisi altına aldı. Sağlık açısından oldukça zor bir sınavın verildiği ayları yavaş yavaş geride bırakırken bu durumun ekonomik etkilerini de bertaraf edebilmek için çalışmalar sürdürülüyor. Haziran ayı itibariyle yeni normal için adımlar atıldı. Süreçte ticaretin tekrardan hareketlenmesi için kapatılan iş yerleri açıldı. Çok değerli hemşerimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürütülen çalışmalar neticesinde salgın süreci başarılı bir şekilde yönetildi. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıklamalarını takip ettiğimizde şu an için süreç kontrol altına alındı. Ancak yine Sayın Bakanımızın vurguladığı önemli bir konu da tabii ki maske, sosyal mesafe ve kişisel hijyen kurallarına riayet etme hususudur. Burada hem kendimizi, hem ailemizi, hem de çevremizi korumak amacıyla süreci çok hassas bir şekilde yürütmemiz hepimizin asli görevidir” şeklinde dile getirdi.

Ekonomik anlamda önemli bir konuya da değinen Başkan Altınsoy, “Bu çerçevede bir diğer önemli husus da ekonomik anlamda yerel işletmelerimizi destekleme hususudur. Birçok işyeri ve çalışanları da bu dönemde evlerinden çıkmadığı için ekonomik açıdan zorluklarla karşı karşıya kaldı. Bu yeni normalleşme sürecinde yerel işletmelerimizi desteklememiz, ilimiz ekonomisinin canlanması ve bu zor dönemi el birliği ile atlatmamız açısından çok önemlidir. Tekrardan özellikle değerli Aksaray halkından maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını, ilimizden tedarik edebilecekleri yerel üretim ürünlerini ve Aksaray’daki işletmeleri tercih etmelerini rica ediyorum. Bu çağrımıza halkımızla birlikte sanayicilerimizin, tüccarlarımızın da destek vermelerini bekliyoruz. Yerel esnafımızdan alalım, bu süreci birlikte atlatalım” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021