SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Alexa Nedir? Sitenize Alexa Kodu Ekleyin

Alexa Nedir? Sitenize Alexa Kodu Ekleyin

A - +

Yerel Haberler - 10.04.2016 - 15:42

Alexa Nedir? Sitenize Alexa Kodu Ekleyin Alexa dünya daki bütün sitelerin kalitelerini sayılara göre gösteren bir sistem.Peki bu sistem nasıl işliyor? Bu sistemde sitelerin kalitelerine ve ziyaretçi sayılarına göre sayılar 1 sayısına yaklaşmaya çalışır. Dünya’nın en iyi sitesi olan GOOGLE alexa değeri 1 dir.Eğer sizin siteniz var ise ve 100.000 ‘in altında ise siteniz oldukça kaliteli demektir.Aşağıda bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Alexa neye göre yükselip düşer?

Alexa tamamen sitenizin ziyaretçi sayısı ve sayfa görüntüleme ile alakalıdır.Ayrıca sitenizde Alexa Widget Kodu var ise bu sizin için 1/2 artı değer demektir. Widget kodu bulunan siteler herkez tarafından alexa değerini gördüğü için oldukça önemlidir.

Alexa’yı en yüksek seviyeye nasıl getiririm?

Sitenizde ziyaretçileri uzun süre sitenizde tutmak için elinizden geleni yapmanız gerekmektedir.İpucu olarak sayfalarınızı 2-3 olarak bölebilir tıklandığında sayfalama oranını arttırabilirsiniz.Diğer bir husus ise ziyaretçilerin alexa toolbar kullanmasıdır. Bu sayede her girilen sitenin değeri alexada görüldüğü için o ziyaretçi sizin sitenizinde alexa sına otomatik bakmış olacaktır.Bu oldukça önemli bir husustur.

Sitenin Alexa’sına nasıl bakacağız?

Sitenin alexasını öğrenmek için 2 yol vardır.Biri ALEXA ‘ya girip sitenizin ismini yazdıktan sonra değerini öğrenmek .2’si ise ALEXA WİDGET KODU ‘nu indirip sitenize yerleştirdikten sonra sitenizi her açtığınızda değerini görebilmektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021