SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aktürk’ün, Kızılay Haftası Mesajı

Aktürk’ün, Kızılay Haftası Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 30.10.2018 - 12:02

Aktürk’ün, Kızılay Haftası Mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türk Kızılay’ının tarihten bugüne sürdürülen dayanışma kültürünün ve vakıf geleneğinin en anlamlı oluşumlarından biri olduğunu aktaran Başkan Aktürk, ırk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Türk Kızılay’ın, Türk milletinin vicdanını ve hoşgörüsünü hakkıyla temsil ettiğine işaret etti.

Türk Kızılay’ın dünyanın bütün kıtalarında aktif görev üstlendiğini belirten Başkan Aktürk, “Tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır. Olağanüstü zamanlarda olduğu kadar olağan zamanlarda da insanımızın yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya gösteren Kızılay, küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine de önemli katkılarda bulunmaktadır.

Bu inançla Kızılay Haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Türk Kızılay’ı gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyor, Tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz Milli İrade Meydanımızdaki, Kızılay’a ait kan bağış aracında hayat kurtarmak adına kan bağışı yapmaya davet ediyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021