SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aktürk’ün, Avukatlar Günü Mesajı

Aktürk’ün, Avukatlar Günü Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2018 - 16:13

Aktürk’ün, Avukatlar Günü Mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Aktürk yayınladığı mesajında, “Avukatlar insanların ihtiyaç duydukları savunma hakkının temsilcileridir. Toplumda, hukuka, eşitliğe ve adalete duyulan güvenin yüksek olmasında avukatlık mesleğinin önemli bir yeri vardır. Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatlarımız hukuksal ilişkilerin yürütülmesinde önemli görevler üstlenmiştir. Avukatlar, meslek etiğine ve kanunlara bağlı olarak toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluk toplumumuzca takdir edilmektedir. Avukatların mesleklerini icra ederken ‘Adalet Mülkün Temelidir´ ilkesi doğrultusunda görevlerini yaptıklarını belirten Aktürk, Bağımsız yargıyı ve bağımsız savunmayı adaletin temel taşı olarak görüyor, yargıya olan güven duygusunun o toplumun en büyük moral değeri olduğunu biliyoruz. Bu Anlamda AK Parti hükümetlerimiz döneminde yargı sisteminin sorunlarının ortadan kaldırılmasında ve ihtiyaçlarının giderilmesinde bugüne kadar çok ciddi adımlar atılmıştır.

Kamu vicdanının ve adaletin sağlanması, toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi için, kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına özveriyle görevlerini yerine getiren başta Aksaray Barosu Avukatları olmak üzere, tüm avukatların ‘5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021