SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aktürk’ten Başkan Yazgı’ya Teşekkür Ziyareti

Aktürk’ten Başkan Yazgı’ya Teşekkür Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.08.2015 - 15:26

Aktürk’ten Başkan Yazgı’ya Teşekkür Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yeni atanan İsrafil Aktürk beraberinde huzur evi müdürü Abdulkadir Çelik ile birlikte Başkan Yazgı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Daha önce Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürütmekteyken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine getirilen İsrafil Aktürk beraberinde huzurevi müdürü Abdulkadir Çelik ve huzurevi sakinleri ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, “daha önce Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan değerli müdürümüz İsrafil bey yeni görev yeri Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başladı. Bu vesile ile ben kendilerini tekrar tebrik ediyorum. Burada gerçekten güzel ve gayretli çalışmaları oldu. Güzel bir birlikteliğimiz oldu. Yeni görevinde de daha güzel hizmetler yapmak suretiyle Aksaray’ımıza güzel katkılarda bulunacağına inanıyorum. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesinde Ulaşım Hizmetleri müdürü olarak görev yaptığını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, “Bakanlığımızın isteği ve Başkanımızın izni ile Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne başladık. Başkanımızın önderliğinde çok güzel hizmetler yaptık. Başkanımız Aksaray’ın çehresini değiştirecek güzel projelere imza attı. Bizde Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü olarak Başkanımızın emirleri doğrultusunda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. Başkanımıza birlikte yaptığımız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ulaşım hizmetleri müdürlüğünde başkanımızın çok büyük desteklerini gördük. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yaparken Başkanımızın her zaman olduğu gibi bundan sonrada bize daha çok destek vereceğinden hiçbir şüphemiz yok. Başkanımız en son huzurevi sakinlerimizi Konya’ya göndermişti. Bizler şimdiye kadar başkanımızın yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz ve Aksaray halkının da memnun olduğu noktasında hiçbir şüphemiz yok. Bu vesile ile başkanımıza hem nezaket hem de teşekkür ziyaretinde bulunalım istedik” dedi.

Aksaray’ın güzel bir şehir olduğunu ve beğendiğini ifade eden Huzurevi Müdürü Abdulkadir Çelik huzurevi hakkında bilgiler vererek desteklerinden dolayı Başkan Yazgı’ya teşekkür etti.

Huzurevi sakinleri de Başkan Yazgı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek bir süre sohbet ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021