SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akted Üyeleri Köprülü Kanyonda Rafting Yaptı

Akted Üyeleri Köprülü Kanyonda Rafting Yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.05.2015 - 9:42

Akted Üyeleri Köprülü Kanyonda Rafting Yaptı

AKTED (Aksaray Teknik Elemanlar ve Çevre Derneği) üyelerini Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda raftingde buluşturdu.

İlimizde bulunan teknik elemanlara yönelik olarak faaliyet gösteren AKTED 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü başlayan gezide teknik elemanları GELENEKSEL 2.KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNG GEZİSİ kapsamında Manavgat ve Antalya gezisine götürdü. Toplam 20 kişinin katıldığı gezi programı 16 Mayıs Cumartesi günü başladı. Gezinin ilk durağında, toplam uzunluğu 22 km, ziyaret açılmış kısmı 1580 metre olan ve Türkiye’nin en uzun mağarası olan Seydişehir Tınaztepe Mağarasını gezen AKTED üyeleri daha sonra Manavgat –Beşkonak kasabasında bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkına hareket ettiler. Toplam uzunluğu 14 km olan parkurda 2 ekip olarak rafting yapan katılımcılar adrenalin ve heyecan dolu dakikalar yaşadılar. Hava sıcaklığının 26 derece olduğu ancak su sıcaklığının 8-10 derece olduğu bir ortamda yapılan raftingde üyeler son derece zevkli anlar yaşadılar.

Gezinin ikinci gününde Antalya’ya hareket eden katılımcılar burada ilk olarak Düden Şelalesini ziyaret ettiler. Daha sonra yat limanından kiraladıkları tekneyle Akdeniz’ in sıcak sularına açılan AKTED üyeleri son derece temiz bir koyda kendilerini Akdeniz’ in ılık suyuna salıverdiler.

17 Mayıs 2015 Pazar günü sona eren gezi katılımcıların geziyi organize eden AKTED yöneticilerine teşekkürleri ile sona erdi.

Dernek başkanı endüstri yüksek mühendisi Murat AKSU yaptığı açıklamada: Geziye katılanlara teşekkürlerini iletirken önümüzde ki günlerde yapmayı planladıkları PAİNTBALL organizasyonuna Aksaray’da ki bütün teknik elemanları beklediklerini ifade etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021