SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaraylının yüzde 75’i Başkan Yazgı’ya güveniyor

Aksaraylının yüzde 75’i Başkan Yazgı’ya güveniyor

A - +

Aksaray Haberleri - 19.05.2015 - 8:37

Aksaraylının yüzde 75’i Başkan Yazgı’ya güveniyor

Birlik Haber Gazetesi olarak yaptırdığımız anket araştırmasında Aksaray’da , halkın Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya güveni yüzde 75 çıktı.

Aksaray’ın tüm mahallelerinde nüfusa bağlı kalarak, orantısal olarak 2 bin 268 denek ile yüz yüze yapılan anket sonucunda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya olan güven; yüzde 75 çıktı.

İl genelinde trafik, otopark, yeşil alan; mahallelerde ise yol-kaldırım yapım onarım, trafik gibi sorunların öne çıktığı görülen ankette, yine bu sorunların çözüleceğine inananların oranı yüzde 72.2 çıktı. Bu konuda cevap vermeyenlerin sayısı da yüzde 5.4 olarak belirlendi.

AKSARAY HALKI, AKSARAY BELEDİYESİNDEN MEMNUN

Halkın ulaşım, sosyal ve kültürel projelere öncelik verdiğinin belirlendiği ankette son bir yılda belediyeye işi düşen ve alınan hizmetlerden memnun kalanların oranı yüzde 89 çıkarken, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı’ya güvenenlerin oranı da yüzde 73.3 olarak sonuçlandı. Bu konuda yanıt vermeyen yüzde 10.5’lik oran dağıtıldığında, Başkan Yazgı’ya olan güven oranı yüzde 75’in üzerine çıkıyor.

SEÇİMİ YÜZDE 57 İLE KAZANMIŞTI

Mart 2014 yerel seçimlerinde yüzde 57 oy oranıyla Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı’ya olan güvenin yüzde 75’in üzerinde çıkması, üretilen hizmet ve halkla ilişkilerde gösterdiği samimi tutuma dayandırıldı.

Aksaray’da herhangi bir ayrım yapmadan hizmet ürettiklerini sıkça ifade eden Başkan Yazgı’nın parti il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarıyla ve basınla sürekli iletişim içinde bulunması ve beklenmedik an ve yerde vatandaşın karşısına çıkıp ellerinden tutarak hizmetlerini anlatması, kendisine duyulan güvenin en etkili unsuru olarak ön plana çıktı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021