SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’lı İş Adamı Yılmaz İlhan Muhtarlara Erdoğan’ı anlattı

Aksaray’lı İş Adamı Yılmaz İlhan Muhtarlara Erdoğan’ı anlattı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.05.2018 - 12:42

Aksaray’lı İş Adamı Yılmaz İlhan Muhtarlara Erdoğan’ı anlattı

24 Haziran genel seçim çalışmaları siyasiler için başlarken, Eski Belediye başkan yardımcısı Yılmaz İlhan kendi imkanlarıyla tüm vatandaşlara ulaşarak partisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istiyor.
24 Haziran’da yapılacak olan başkanlık ve milletvekilliği seçimleri için tüm siyasi partiler aday belirleme ve vatandaşlara vaatlerini açıklamak üzere meydanlara indi. Gerek il teşkilatları gerekse partililer tüm vatandaşlardan 24 haziran seçimleri için oy isterken eşine az rastlanır bir seçim çalışması da Aksaray’da yaşanıyor. Aksaray belediyesi eski başkan yardımcısı Yılmaz İlhan 24 Haziran erken seçim kararı alındığı günden itibaren kendi imkanlarıyla kapı,kapı gezerek vatandaşlara 24 Haziran’ın önemini anlatarak partisine ve Cumhurbaşkanı’na oy istiyor. Bu siyasi çalışmayı diğerlerinden farklı kılan özellik ise İlhan’ın milletvekilliği için aday olmaması. Şimdiye kadar Aksaray’da 68 köyü tek,tek gezerek vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını anlatan İlhan istikrarın sürdürülmesi için ve içeride ve dışarıda ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bozulması için Ak Parti için oy istiyor.
68 Köyde vatandaşlara 2023 hedeflerini ve ülkenin içerisinde bulunduğu süreci anlatan İlhan köy gezilerinin ardından da merkezde çalışmalara başladı. İlk olarak merkez mahalle muhtarlarıyla buluşan Yılmaz İlhan burada Aksaray’ın 48 mahalle muhtarından 44 ile bir araya gelerek mahalle muhtarlarına seçim süreci ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler vererek bu seçimlerin önemine vurgu yaptı. Seçim gününe kadar hiçbir beklentisi olmadan davası adına çalışmalarını kendi imkanlarıyla sürdüreceğini kaydeden İlhan yaptığı açıklamada; “Ülkemizin 2002 yılında nasıl bir durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. 2002 Yılından sonra göreve gelen Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarının önünü kesmek adına bütün iç ve dış güçler birlik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Kimse bu bölgede tam bağımsız güçlü bir Türkiye istemiyor. En son olarak da 15 Temmuz hain darbe gecesini ülkemizdeki maşalarıyla yaşatan şer ittifakı şimdide ekonomik oyunlarla 15 Temmuz’da başaramadıklarını yapmaya çalışıyorlar. Ancak 15 Temmuz gecesi bütün dünyanın gördüğü gibi ülkesine ve başkanına bağlı bir millet var. Şimdiye kadar oynanan tüm oyunları bozan bu millet inanıyorum ki 24 Haziran’daki seçimlerde de son kez bu oyunu bozacaktır. Ben bu yola çıkarken ne maddi ne de manevi bir beklentiyle çıktım. Sadece bu seçimlerin önemini biliyorum ve davamızı tüm vatandaşlara anlatmam gerektiğini düşünüyorum. İnşallah 24 Haziran’da da bu oyun bir kez daha bozulacak. Seçim gününe kadar tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışacağım” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021