SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksarayın Öz Sermayesi 13. Şubesini Açtı

Aksarayın Öz Sermayesi 13. Şubesini Açtı

A - +

Aksaray Haberleri - 03.12.2016 - 9:41

Aksarayın Öz Sermayesi 13. Şubesini Açtı

Aksaray’ın gıda sektörünün öncü kuruluşu KULE Alış veriş Merkezleri 13 Mağazasını Yağ pazarı içinde muhteşem bir törenle hizmete açtı.

KULE Alışveriş Mağazalar zincirinin 13. Şubesinin açılışına Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Kadir Karatay, Garnizon Komutanı Albay Gazi Demir, Borsa Başkanı Hamit Özkök, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz, Aksaray Gazeteciler Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar, Kanal 68 TV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yücel Köse çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Başkan Vekili Canbulut Açılan Her iş yeri İş ve İstihdam demek

Kule alış veriş merkezlerinin 13. Şubesinin açılış konuşmasını yapan Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut; “Aksaray’ın yerel sermayesi Kule alış veriş merkezlerinin Aksaray ekonomisine ve istihdamına her geçen yıl katkı sağlayarak devam etmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Yeni açılan bu güzide Şubenin Aksaray’a ve Kule Alışveriş camiasına hayırlı bereketli kazançlar getirmesini dilerim” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Karatay Mehmet Ünalan Bey Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum

Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut’un ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Karatay’da; “Son günlerde Ülkede kriz var dolar yükseldi. Türkiye Ekonomik krize doğru gidiyor söylentilerini çıkaranlara Aksaray’dan sesleniyoruz; Bugün burada açılan yeni iş yerimiz ve diğer iş adamlarımızın yatırımlar gösteriyor ki, Biz bize yeteriz. Türk halkı kendi öz sermayesine sahip çıktığı sürece kendi kendine yeteriz ekonomik kriz beklentileriyle bu ülkeye diz çöktürmeyi düşünenler daha çok beklerler. Kule Alışveriş merkezlerinin değerli sahibi Mehmet Ünalan’ı burada tebrik ediyorum ve böylesi güç zamanlarda yatırım yaparak ilimiz ve ülkemiz ekonomisine destek oluyor. Yeni İş yerleri ilimize ülkemize ve Kule Ailesine hayırlı uğurlu olsun. Bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Borsa Başkanı Özkök “Yerel Üreticinin Can Suyu Kule Alış Veriş Merkezleri”

Son olarak konuşan Borsa Başkanı Hamit Özkök ise; Aksaray’ın öz sermayesi Kule Alışveriş merkezleri kurulduğu günden bu yana yerel üreticiye destek oluyor. Marketlerinin reyonlarında yerel üreticilerin ürünlerine yer veren Kule Alışveriş merkezlerinin ilimize katma değeri çok büyük ve birazdan açacağımız 13. Şubesi Kule ailesine hayırlı olmasını, bol ve bereketli kazançlar dilerim” dedi. Konuşmaların ardından dualarla Kule Alışveriş merkezlerinin 13. Şubesi kurdelesini kesen protokol Kule Alışveriş merkezleri sahibi Mehmet Ünalan’dan mağazalar hakkında bilgi aldı. Kuruluşunun 15. yılında 13. Şubesini açan Kule Alışveriş merkezleri tüm mağazalarında 13. Şubenin açılışına özel tüm reyonlarında muhteşem indirimli fiyatlar ile Aksaray halkına teşekkür edecekleri açıklamasını yaptılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021