SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ın Öncelikli Sorunlarını Gündeme Aldılar

Aksaray’ın Öncelikli Sorunlarını Gündeme Aldılar

A - +

Aksaray Haberleri - 10.09.2018 - 16:33

Aksaray’ın Öncelikli Sorunlarını Gündeme Aldılar

Ticaret ve Sanayi Odasının Aksaray Ticaret Borsasına ziyareti ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Tosun, Meclis Üyesi Abdi Okur, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sökmen, Ahmet Pektaş, Ahmet Kulak, Hasan Hüseyin Ünver, Rafet Altınpınar, Enver Şanlı, Cebrail Çınar Katıldı.

Atso Başkanı Cüneyt Göktaş Ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ortak bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi.

“Bizler projelerimizi açıklarken ve şehrimizi söz konusu aldığımız zaman ortak aklın önemine her zaman vurgu yaptık. Aksaray birçok önemli sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Tarımın ve Sanayinin her geçen büyüme gösterdiği şehrimizde yakın zamanda başlayacak olan sıkıntılar katlanarak artabilir. Demiryolu ve Su Sorununu en kısa zamanda ortadan kaldırmak isek maalesef Aksaray geriye doğru düşüşe geçebilir. Bu olumsuz tabloları ortadan kaldırmanın mümkün olduğunu unutmadan bir araya gelirsek ve Ortak aklı şehrin etrafında kenetlersek Aksaray’ı 2023 hedeflerine ulaştırabiliriz. Bizim buradan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin iki önemli kuruluşu olan Ticaret Borsamız ile Ticaret ve Sanayi Odamızın net mesajı şudur. Sorunlar Masaya yatırılmalı her kesimin katılımı ile herkes elini taşın altına koymalıdır. Protokolün tamamı şehrin her bir vatandaşı ve Aksaraylı tüm kamuoyu bir hareket etmelidir. Söz konusu Aksaray ise gerisi teferruattır demenin tam vakti bu vakittir” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlarının ortak açıklamalarından sonra toplantı son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021