SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Aksaray’ımıza Güzel Hizmetler Yapacağız”

“Aksaray’ımıza Güzel Hizmetler Yapacağız”

A - +

Aksaray Haberleri - 30.01.2015 - 17:25

“Aksaray’ımıza Güzel Hizmetler Yapacağız”

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Başkan Yazgı’ya Aksaray’a yapılması planlanan sağlık yatırımları ve hedef projelerle ilgili bilgi verdi.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Tıbbı İdari Hizmet Başkanı Ahmet Korkmaz, Mali işler Başkanı Ümit Korkmaz ve Hastane yöneticisi Metin Çiftçi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Op. Dr. Himmet Durgut’ a ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyerek şunları söyledi:
“Öncelikle Himmet Durgut beye ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Aksaray bizim için çok önemli, vekillerimizin ve Bakanımızın Hastane konusunda çalışmaları var. Yeni hastanemize inşallah önümüzdeki yıllarda kavuşacağız. Bu vesileyle Aksaray’ımıza güzel hizmetleriniz olacağını düşünüyorum.”
Genel Sekreter Op. Dr. Himmet Durgut ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi
“01 Ocak 2015 itibarı ile Aksaray Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne atanmış olmam hasebiyle Sayın Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk. İnşallah sağlık alanında Aksaray halkına hayırlı hizmetler yaparız. Şahsım ve yönetimim adına Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021