SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksarayı Gönüllü Olarak Tanıtıyorlar..!

Aksarayı Gönüllü Olarak Tanıtıyorlar..!

A - +

Aksaray Haberleri - 25.05.2015 - 12:48

Aksarayı Gönüllü Olarak Tanıtıyorlar..!

Kısa adı AMOG olan “Aksaray Motosiklet Gezginleri”, Aksaray’ın adını her platformda tanıtmak için uğraş veriyorlar. Motosiklet sporuyla uğraşan gönüllüler, bununla yetinmeyip düzenledikleri turlarla Aksaray’ın yurt genelinde tanıtımını gittikleri yerlerde açtıkları afiş ve pankartlarla çok güzel sağlıyorlar.

AMOG olarak her şeyden önce, güvenli sürüş teknikleri ve önlemleri üzerine yoğunlaşan, bu konuda eğitimler düzenleyerek yetişen gönüllüler, sosyal sorumluluk kapsamında ilk hedeflerinin Kapadokya’nın giriş kapısı olan Aksaray’ımızı tanıtmak ve bu konuda faaliyetler düzenlemek olarak ifade ediyorlar. Özellikle reflektörlü ve Aksaray armalı yelekleri ile gittikleri yerlerde dikkat çekerek, Aksaray’ın tanıtımına katkı sağlamaktalar.

AMOG’lu gönüllüler bunun son örneğini Çanakkale yollarında sergilediler. Çanakkale zaferinin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında ”1915’den 2015’e Yüzüncü Yılda Çanakkale’ye Sürüyoruz” sloganıyla Mehmetçiğe saygı sürüşüne ekip olarak katılarak, orada Aksaray’ı başarı ile temsil ettiler.

Toplamda 2000 km yol yapan gönüllüler; Çanakkale de şehitlikler bölgesinde yüzlerce motosikletli gönüllü ile birlikte, şehitlerimizi rahmetle anmışlardır. Bu büyük destana bir kez daha herkesin dikkatini çekerek, farklı bir organizasyona imza atmışlardır.

Mehmetçiğe saygı sürüşü; feribotlarla Gelibolu yarım adasına ulaşılmasıyla başlayıp, yarım adada Anzak koyu, Arıburnu, Conkbayırı, Anafartalar, 57.Alay Şehitliği, Kilitbayır Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası ve bütün şehitlik anıtlarından sonra Şehitlik Abidesinde son bulmuştur. Burada tüm katılımcılar, İstiklal Marşı ve şehitlerimize Fatiha okuyarak Nohutlu Pilav ve Ayran ikramlarıyla halkımız ile birlikte bütünleşerek sürüşü güvenli bir şekilde sonlandırmışlardır. Çanakkale Troas Motosiklet Klubü’nün düzenlediği festivale katılan AMOG gönüllüleri Aksaray’ı temsilen Çanakkale anısına plaket almış ve Aksarayımızı gururla temsil etmişlerdir.

Bu etkinlikte yer alarak Aksaray’ı başarıyla temsil eden ve tanıtan; Süheyl Yurdumakan, Kerim Yardımlı, Hacıali Karakaya, Volkan Akalın, Ömer Erdoğan, Erdem Çalışkan, Bahadır İşlek ve Barbaros Dökmez’den oluşan AMOG ekibini kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021