SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’ı Bölgemizin Cazibe Merkezi Haline Getirdik

Aksaray’ı Bölgemizin Cazibe Merkezi Haline Getirdik

A - +

Aksaray Haberleri - 18.06.2018 - 10:47

Aksaray’ı Bölgemizin Cazibe Merkezi Haline Getirdik

İnceöz’den, yıkım ittifakına karşı Aksaraylı seçmene tarihi çağrı:
24 Haziran gelecek 100 yılın seçimi olacak!

Aksaray ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılan TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “24 Haziran seçimleri ülkemizin ve Aksaray`ımızın gelecek 100 yılını teminat altına almak için büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin istikrar içinde büyümesine devam etmesi, Aksaray`ımızın bölgesinde marka bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi, bölge barışı ve gönül coğrafyamızın teminat altına alınması için hemşehrilerimizden, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı, Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti`mizi desteklemesini bekliyoruz” dedi.

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Türkiye`nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için ilk sınavını 24 Haziran`da vereceğinin altını çizerek, “içeride ve dışarıda ülkemizin itibar ve güç kaybetmesi için ellerinden geleni yapanların tek amacı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın güç , AK Parti’nin ise itibar ve güven kaybetmesi. Cumhurbaşkanımız güç, AK Parti itibar kaybederse, Türkiye`nin üzerinde her türlü kumpası, tezgahı ve oyunu çevirebilecekler” dedi.

YIKIM İTTİFAKI ÜLKE KAZANIMLARINA DÜŞMANCA BAKIYOR

AK Parti iktidarlarının yapıcı bir siyasetle hizmetlerine devam ettiğinin altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “karşımızdaki yıkım ittifakının ülkemizin 16 yıllık ekonomik kazanımlarına ve dev projelerine düşmanca baktığını görüyoruz. Bu yıkım ittifakına fırsat vermemek için hemşehrilerimizin 16 yıllık tecrübeyle ülkemize ve şehrimize büyük hizmetler getiren AK Parti`ye ve onun lideri Cumhurbaşkanımıza sahip çıkması, yanında durması büyük önem taşıyor” dedi.

MARKA ŞEHİR OLMAK İÇİN ŞİMDİ AKSARAY VAKTI

Recep Tayyip Erdoğan`ın liderliğindeki AK Parti ile Türkiye`nin 16 yılda adeta çağ atlattığını kaydeden İnceöz, “Türkiye ile birlikte Aksaray`ımız da bölgesinin büyüyen marka şehirlerinden birisi haline geldi. Tarım ve Hayvancılık alanında büyüme rekoru kırdık. Aksaray`ımızda 2002 yılında toplamda 72 bin 55 olan büyükbaş hayvan sayımız 2017 tarihi itibariyle tam 235 bin 759`a yükseldi. Yani büyükbaş hayvan sayımızda Yüzde 227`lik bir büyüme var. Bu durup dururken olan bir büyüme değil. Bu AK Parti iktidarlarının hayvancılığa verdiği destek ve bu destekleri bizlerin şehrimize getirmemiz sayesinde olan bir büyüme” dedi.

AKSARAY`I BÖLGEMİZİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİK

AK Parti iktidarlarının Aksaray`a sağladığı teşvikler ve yatırımlar sayesinde 335 bin 401 olan küçük baş hayvan sayısının 609 bin 657 seviyesine çıktığını kaydenden İnceöz, “Aksaray`ımız büyükbaş, küçükbaş ve bunlardan sağlanan süt üretimi bakımından şu anda İç Anadolu`nun hayvancılık başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ, BİSİKLETLE DEĞİL KEFENİYLE YOLA ÇIKAN LİDERİNİN YANINDA OLACAKTIR

Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yüzünden ülke menfaatlerini hiçe sayanlara, Yasin Börü ve 53 vatandaşımızın katillerine, 15 Temmuz’da darbeci teröristler karşısında dimdik duran, Afrin’de terör örgütlerine dünyayı dar eden paşanın apoletlerini sökeceği vaadinde bulunanalara Aksaraylıların fırsat vermeyeceğini kaydeden İnceöz “toprağı bereketli, insanı vefalı olan Aksaray`ımız, millete hizmet yoluna bisikletle değil, kefeniyle yola çıkan Cumhurbaşkanımız ve lideri olduğu AK Parti`nin yanında olacaktır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021