SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’dan Suriye’ye Yardım Tir’ı

Aksaray’dan Suriye’ye Yardım Tir’ı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.06.2015 - 15:30

Aksaray’dan Suriye’ye Yardım Tir’ı

Aksaray’da, Kardeşçe Paylaşalım kampanyası kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla alınan 20 ton un, kuru gıda ve kıyafetin bulunduğu yardım TIR’ı, Suriye’ye gönderildi.
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Şubesi temsilcisi Önder Özkan, Büyük Bölcek Caddesindeki pazar yerinde düzenlenen törende yaptığı açıklamada, Suriye’de bulunan insanların çok zor durumda olduğunu ve oradaki halka destek için yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
Özellikle Müslümanların en hassas olduğu Ramazan ayında bile zulmün devam ettiğini belirten Özkan, “Bu mübarek aylarda biz kan akıtılmasını istemiyoruz. Ama görüyoruz ki dünyanın bir çok yerinde kan dökülüyor, insanlar vatanlarından ayrılmak zorunda bırakılıyor. Komşusu olduğumuz Suriye’de de bu durum maalesef hâla devam ediyor. Biz, bu meseleye duyarsız kalamayız düşüncesiyle insani yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Halkımızdan ramazan ayında iftar sofralarında oturduklarında oradaki kardeşlerimizi hatırlamalarını istiyoruz. Çok ciddi sıkıntılar var bölgede. Vakit kardeşlik vakti, paylaşma zamanı diyoruz. Elimizden ne geliyorsa kulluk ve komşuluk görevimizi yerine getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu hususta duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Araçta 20 ton un, 1 ton kuru gıda ve 100 koli kıyafet bulunduğunu ifade eden Özkan, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021