SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’dan SGK, SMMM Odasına Seminer Verdi

Aksaray’dan SGK, SMMM Odasına Seminer Verdi

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2016 - 16:05

Aksaray’dan SGK, SMMM Odasına Seminer Verdi

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda yapılandırma ile ilgili iş ve işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Soru – cevap şeklinde geçen bilgilendirme seminerinde konuşan SGK İl Müdür Vekili Yıldız; “yapılandırma ile ilgili bilgilendirme hususunda çalışmalarımız sürüyor ”dedi.

Seminerin düzenlenmesi ile ilgili konuşan SMMM Odası Başkanı Melih Özan ise “Yapılan bu seminerle meslektaşlarımızı bilgilendiren Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Mahir beye ve sunumu yapan, emeği geçen Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personellerine, Vergi Dairesi Müdürümüz, Vergi Dairesi Müdür Yardımcımız, Vergi Dairesi Personel Müdürümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Seminerin sonunda Özan, Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Mahir Yıldız’a plaket verdi.

Seminere Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Akbal, Vergi Dairesi Müdürü Metin Çalışkanlıoğlu, Müdür Yardımcısı Engin Savuş, Personel Müdürü Asuman Arı, İl Müdürlüğü personelleri ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021