SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’dan Milli Takıma

Aksaray’dan Milli Takıma

A - +

Aksaray Haberleri - 10.02.2015 - 16:17

Aksaray’dan Milli Takıma

Aksaraylı sporcular olimpiyatlar için Milli Takıma davet edildi.

Aksaray’da spor altyapısını daha da güçlendirmek istediklerini ve bu yönde gayret gösterdiklerini söyleyen Vali Şeref Ataklı Aksaray’da yetişen ve elde ettikleri başarılı sonuçlarla Milli Takıma davet edilen sporcularla gurur duyduklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan beraberinde antrenörler Nilgün Kurucu, Hatice Çelik ve Antalya’da yapılan Türkiye Yürüyüş Olimpik Baraj yarışmalarında 16 yaş altı 3 bin metre bayanlarda Türkiye 2.’si olan Rabia Çevik, Türkiye 16 Yaş Altı Salon Şampiyonası ile Olimpik kamp kadrosu test yarışmalarında üçüncü olan İnci Kalkan ve Özel sporcular paralimpik barajını aşarak Avrupa şampiyonasına katılma hakkı elden eden Muhammed Amaç’tan oluşan sporcularla Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Olimpiyatlara katılmak için baraj yarışmalarını geçerek Milli Takım aday kadrosuna çağırılan sporcu ve antrenörlerle görüşen Vali Ataklı Aksaray’da yetişen bir çok sporcunun büyük başarılar elde ettiğini söyledi. Sporcuların katıldıkları şampiyona ve hedefleri ile ilgili bilgi alan Vali Ataklı, spor altyapısını iyileştirmek ve daha çok sporcu yetiştirmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Aksaray’ın spor tesisleri açısında iyi durumda olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bir çok spor branşında sporcuların yetiştirildiğini, özellikle atletizm alanında çok başarılı sporcular olduğunu söyledi. Aksaray’da yetişen sporcuların başarılarının kendilerini de gururlandırdığını vurgulayan Vali Ataklı: ‘Hazırlık aşamasını en iyi şekilde değerlendiren sporcularımızın katıldıkları şampiyonalarda başarılı sonuçlar elde etmeleri bizi çok memnun etmiştir. Olimpiyat yarışmaları için Milli Takım aday kadrosuna Aksaraylı sporcuların davet edilmesinden de ayrıca mutlu olduk. Aksaray’da sporun daha da geliştirilmesi için hep beraber gayret gösteriyoruz. Sporcularımıza uygun çalışma şartlarını sağladığımızda elde dilen başarıların daha da artacağına inanıyoruz.’ dedi.

Vali Ataklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sporculara başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021