SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’dan Bayır-Bucak Türkmenleri’ne Yardım

Aksaray’dan Bayır-Bucak Türkmenleri’ne Yardım

A - +

Aksaray Haberleri - 16.12.2015 - 15:25

Aksaray’dan Bayır-Bucak Türkmenleri’ne Yardım

AKSARAY’DA SURİYE’DEKİ BAYIR-BUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM İÇİN BİR ORGANİZASYON DÜZENLEYEN AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI, İNSANİ YARDIM VAKFI (İHH) VE MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) İLE BİRLİKTE BAYIR-BUCAK TÜRKMENLERİ’NE 4 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Aksaray’da Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenlerine yardım için bir organizasyon düzenleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile birlikte Bayır-Bucak Türkmenleri’ne 4 tır yardım gönderildi. Toplanan yardımlar 4 ayrı tıra yüklenerek Cumartesi Semt Pazarı’na getirildi. Burada düzenlenen törene AK Parti İl Başkan Yardımcıları, teşkilat üyeleri, MÜSİAD ve İHH yetkilileri katıldı.

Burada bir açıklama yapan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Emin Dağdaş, Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Suriye’deki Bayır-Bucak Türkmenlerine yapılan yardımların hızla devam ettiğini belirterek, “Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığımız, MÜSİAD ve İHH tarafından yardımlar toplandı. Toplanan tırlar şimdi 4 ayrı tıra yüklendi. Bu tırların birisinde su, birisinde un ve diğer ikisinde de kömürler var” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Kuddusi Bakar ise, “Bayır-Bucak’ta bulunan Türkmen kardeşlerimize kendi aramızda yardımlar topladık. Buradaki kardeşlerimize yardımlarımız sürekli olarak devam edecek. Hem kendi aramızda, hem de Aksaray halkıyla bütünleşerek istişareli bir şekilde çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bu gönderdiğimiz yardım tırları diğer insanlarında iyi niyetine vesile olur” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dua edilirken, duanın ardından da tırlar Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021