SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Vaka sayılarında kısmı artış var

Aksaray’da Vaka sayılarında kısmı artış var

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2020 - 12:24

Aksaray’da Vaka sayılarında kısmı artış var

Koronavirüs salgınına karşı başarılı bir mücadele sergileyen Türkiye’de “Yeni normal” sürecine geçilirken vatandaşların uyarılara aldırmayıp tedbirlere uymaması riski artırıyor. Yurdun dört bir yanından tedbirlere uyulmadığını gösteren haberler gelirken uzmanlar ise salgında ikinci dalganın yaşanabileceğine dikkat çekiyor..
Koronavirüse karşı alınan tedbirler 1 Haziran’dan itibaren gevşetilmeye başladı. Ancak tüm uyarılara karşın bazı yerlerde özellikle maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü.

Milliyet’in haberine göre; Birçok kentte önlemlerin dikkate alınmadığını gösteren manzaralar sık sık gündeme geliyor. Azalması beklenen yeni vaka sayılarında da bu gelişmelere paralel olarak azalma görülmediği gibi artış da yaşanıyor.

Twitter’dan sık sık uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda “Filyasyon çalışmalarında
‘Geçmiş olsun’ ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor” ifadelerini kullanmıştı.

.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Vaka sayılarında kısmı artış var” dediği illerin içerisinde Aksaray’da yer aldı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021