SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” Yürüyüşü Düzenlendi

Aksaray’da “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” Yürüyüşü Düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 16.09.2015 - 15:07

Aksaray’da “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” Yürüyüşü Düzenlendi

Aksaray Ticaret Borsası,Tarım Platformu ve Sivil toplum örgütleri tarafından son günlerde yaşanan terör olayları protesto edildi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Zeybek, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Ticaret Borsası Üyeleri,Esnaflar, Tüccarlar ve Çiftçiler teröre karşı tepki eylemi gerçekleştirdi.

Grup adına açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, son günlerde yaşanan terör saldırıların tüm Türkiye’yi derinden üzdüğünü söyledi.

Terör saldırılarının sorumlusunun PKK olduğunu, ülkedeki kardeşliğin bozulmak istendiğini aktaran Özkök, “Ülkemizde Türk-Kürt meselesinin olmadığını, yapılmak istenenlerin haince oyunlar olduğunu görmekteyiz. Biz şehrimizde Kürt Türk hep beraber etle tırnak haline gelmişiz. Çanakkale ruhunu nasıl yaşadıysak, bundan sonra da birliğimizi beraberliğimizi koruma adına fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Bu dalgalanan bayrağımıza kimsenin gölge düşürmesi gibi bir haddi olamaz. Tüm vatandaşlarımızın bu oynanan oyunlara karşı duyarlı olmasını, kardeşliğimize gelecek her türlü oyunlara da fırsat vermemelerini istiyoruz”dedi.

STK temsilcileri ve eyleme katılan vatandaşlar Pazar içinde “Kürt Türk Kardeştir”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atarak yürüdü.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021