SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Tarihi Eser Operasyonu

Aksaray’da Tarihi Eser Operasyonu

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2016 - 10:22

Aksaray’da Tarihi Eser Operasyonu

Aksaray’da bir iş yerinde tarihi eser bulunduğu ve piyasaya satılmaya çalışıldığı ihbarını alan polis yaptığı operasyonda tarihi eser nitelikli bir adet heykel ve bir adet kılıç tarzı bıçak ele geçirdi.
Operasyon, Örnek Oto Sanayi içinde bir dükkana yapıldı. Edinilen bilgiye göre, elinde tarihi eser bulunduğu ve sanayideki dükkanda bu tarihi eseri piyasaya satmak isteyen biri olduğu bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, belirtilen adres ve O. B. (26) isimli şahıs üzerinde takip başlattı. Yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delile ulaşan KOM ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Sanayideki dükkana yapılan operasyonda bir adet tarihi nitelikli olduğu belirlenen heykel ve bir adet kılıç tarzı bıçak ele geçirildi. O. B. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021