SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Şehit Polislerin Mezarına Karanfil Bırakıldı

Aksaray’da Şehit Polislerin Mezarına Karanfil Bırakıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.04.2016 - 13:36

Aksaray’da Şehit Polislerin Mezarına Karanfil Bırakıldı

Aksaray’da Şehit Polislerin Mezarına Karanfil Bırakıldı. Aksaray’da Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şehit mezarlarına karanfil bırakılarak, dualar edildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aksaray Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve çok sayıda müdür ile polis memurunun katıldığı program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa şehit ve gazi yakınları da katıldı. Ardından İl Müftülüğü’nde görevli din görevlisi tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Aslan ve polis memurları şehit olan polislerin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan yaptığı açıklamada, “Aksaray ilimizde de şehitlerimiz var. Daha önceden devletimiz ve milletimiz için şehit olmuş kardeşlerimiz var. Malumunuz 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle polis teşkilatımızın 171’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu kapsamda da emniyet personelimiz, polis okulu personelimiz ve şehit ile gazi yakınları ile birlikte Aksaray’daki şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehitlerimiz için dualar ettik. Onların kabirlerine karanfil bıraktık” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021