SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Seçim Tablosu Değişiyor Mu?

Aksaray’da Seçim Tablosu Değişiyor Mu?

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 13:30

Aksaray’da Seçim Tablosu Değişiyor Mu?

1 Kasım seçimlerine az bir süre kala Aksaray’da seçim tablosu bıçak sırtında. 7 Haziran’da seçimlerde uzun yılladır AKP’nin Aksaray’da elinde bulundurduğu güç erimişti. Peki şimdi 1 Kasım’da nasıl bir tablo ile karşı karşıya kalınacak Aksaraylı bunu konuşuyor.

Özellikle 7 Haziran seçimleri öncesinde ve sonrasında milletvekilliğine yepyeni bir duruş ve soluk getiren MHP Mileltvekili Turan YALDIR bu seçiminde en önemli belirleyici adayı. Partili partisiz bir çok kişinin beğenisini ve övgüsünü kazanan ve 7 Haziran seçimlerinde bunun neticesini alan YALDIR’a 1 Kasım seçimleri öncesinde de önemli ölçü de destek artışı söz konusu. Önceki seçimlerde MHP’li seçmenin destekleri ile büyük bir başarı sağlayan AKP bu gücünü 7 Haziran’da kaybetmişti. Şimdi AKP cephesinde ise acaba 2. vekil de kaybedilebilir mi endişesi hakim. Bunca yıllardır AKP’ye oy veren ama yapılmayan ve her seferinde ertelenen vaatlerinde payı büyük. Özellike çevre illerin bir çok önemli projelere imza atmasının ardından Aksaray’ın bu konudaki kızgınlığı AKP için büyük endişe yaratmakta. MHP’li adaylar ve yöneticiler ise iki vekil çıkarmanın hayal olmadığını ve özellikle bu durumun son hafta daha da netleştiği görüşünde.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021