SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Aksaray’da PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 24.10.2016 - 15:10

Aksaray’da PTT’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Aksaray’da Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 176. kuruluş yıldönümü kutlandı.
Kent meydanında çelenk sunumu ile başlayan kutlama programına Aksaray PTT Başmüdürü Eren Aslan ve PTT çalışanları katıldı. Çelek sunumunun ardından bir konuşma yapan PTT Başmüdürü Eren Aslan, “23 Ekim 1840’ta kurulan PTT kurumumuzun 176. yıl dönümünü kutluyoruz. Kurulduğu günden bugüne ülkemize, milletimize hizmetlerimiz artarak devam etmektedir. Daha iyi hizmetlere 176, 177 ve daha sonraki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.
Konuşmanın ardından PTT Başmüdürü Eren Aslan ve PTT çalışanları Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti. Vali Pekmez’e PTT çalışanları tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Pekmez ise, “PTT bu değişen şartlara uyum sağladı. Hala güçlü bir firma olarak hayatına devam ediyor. Artık eskisi gibi mektup yazma, bayramlık kart gönderme alışkanlıkları çok fazla kalmadı. Bu teknoloji imkânlarından faydalanmaktan dolayı” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021