SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Pancar Üreticilerine 41 Milyon TL Ödeme

Aksaray’da Pancar Üreticilerine 41 Milyon TL Ödeme

A - +

Aksaray Haberleri - 01.03.2017 - 13:35

Aksaray’da Pancar Üreticilerine 41 Milyon TL Ödeme

Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da pancar üreticilerine 41 milyon TL ödeme yapıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’ın her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da hızla geliştiğini söyledi. Tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Başkan Karatay, Aksaray nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını söyledi. Hal böyle olunca tarım ve hayvancılık sektörünün her daim canlı bir sektör olduğunu ifade eden Başkan Karatay, özellikle AK Parti iktidarı ile birlikte sektörün daha da canlandığına değindi. AK Parti iktidarı ile birlikte çiftçiye, üreticiye her daim büyük önem verildiğini ve bu nedenle de çeşitli birçok destek sağlandığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaraylı pancar üreticilerinin bugün itibari ile çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. Aksaray merkez olmak üzere Yeşilova Beldesi ve Gülağaç ilçesinde bulunan kantarlardan geçen pancar üreticilerine toplam 41 milyon TL ödeme yapıldığını ifade etti. Üreticilerin emeklerinin karşılığını aldığını kaydeden Başkan Karatay, tarım ve hayvancılık alanındaki desteklemelerin süreceğini ve çiftçinin, üreticinin her daim yanında olacaklarını vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021