SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Özgecan Yürüyüşü

Aksaray’da Özgecan Yürüyüşü

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2015 - 16:26

Aksaray’da Özgecan Yürüyüşü

Aksaray’da, 14 Şubat’ta Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen Özgecan Aslan için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından yürüyüş ve miting gerçekleştirildi.
Ankara Caddesi Ülkü Ocakları önünde toplanan kalabalık, sloganlar atarak Hükümet Meydanına yürüdü. Ellerinde pankartlarla slogan atan kalabalık, Özgecan’a yapılan şiddeti kınadı.
Burada bir açıklama yapan MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Şen, tüm Türkiye’nin ayakta ve üzüntü içinde olduğunu belirterek “MHP Kadın Kolları öncülüğünde yaptığımız bu eylemler ülkemizin her köşesinde devam ederek mücadele sürmektedir. Her gün yeni bir cinayet haberleri ile sarsılmaktan yürekler yanmaktadır. Geçen hafta 14 Şubatta, Mersin’de yaşanan olay bunların en vahşi olanıdır. Özgecan, bu vahşet ile bir simge olmuş, bir kez daha kamu vicdanı ve adalet anlayışının yeniden sorgulanması gündeme gelmiştir. Özgecan isimli kızımız 20 yaşında, henüz bir üniversite öğrencisiyken bindiği dolmuşun şoförü tarafından kaçırılmış tecavüz edilmek istenmiş ve direndiği için hunharca katledilerek yakılıp dere kenarına bırakılmıştır. Bu insanlık dışı olay hepimizin tepkisini çekmiştir. Başta ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun diyorum. İdam cezası bu olayla yeniden konuşulmaya başlanmıştır. Bu tarz çirkin olaylara ilimiz Aksaray’da da rastlanmaktadır” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından MHP’liler ellerinde pankart ve sloganlar ile Bankalar Caddesi’nde yürüyüşüne bir süre devam etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021