SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Osmanlı Ocakları Törenle Açıldı

Aksaray’da Osmanlı Ocakları Törenle Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.01.2015 - 18:58

Aksaray’da Osmanlı Ocakları Törenle Açıldı

Osmanlı Ocakları Aksaray Şubesi, Mehter Takımı ve marşlar eşliğinde yürüyüşle dernek binası düzenlenen törenle açıldı.
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Aksaray İl Başkanı Hamza Akkurt’un katılımıyla yüzlerce kişi Aksaray Lisesi önünden mehter takımı ile birlikte Valilik Meydanına geldi. Burada basın açıklaması yapan Genel Başkan Kadir Canpolat, hiçbir partinin arka bahçesi olmadıklarını belirterek, “Osmanlı ocakları olarak, Osmanlı hoşgörüsünü ve ahlakını yaşayarak ve yaşatarak, 940 yıllık bu mirasa sahip çıkmayı ve bir elinde kuran bir elinde bilgisayar olan aydınlık yarınlara ışık tutan genç nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Hiçbir partinin de arka bahçesi değiliz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez ile milli birlik ve kardeşlik ideallerinde birleşerek, tek bayrak, tek millet ve tek devlet ülküsünde geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa edeceğiz. Milli kültürünü ve mana köklerini İslam dinamiklerine dayalı ortak düşünce sisteminden alan kan ve din kardeşlerimizle, fikri ve zikri noktada bütünleşerek, lider ülke olma yolunda lokomotif görevi göreceğiz. Bu halisane duygu ve düşüncelerimizle kurduğumuz Osmanlı Ocaklarında, bilgi ve donanımlarıyla çalışmalarımıza katkı sağlayacak herkesi ocağımıza bekliyor, ocağımızın bölge halkına ve ülkemize hayır getirmesini diliyorum” dedi.
Burada yapılan dua ve kurban kesiminin ardından Valilik Meydan karşısındaki Osmanlı Ocakları İl Başkanlığının açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Genel Başkanla birlikte parti yönetiminde bulunanlar hep birlikte sadakat yemini etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021