SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı Kuruldu

Aksaray’da Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı Kuruldu

A - +

Aksaray Haberleri - 24.09.2014 - 14:14

Aksaray’da Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı Kuruldu

Aksaray’da Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı Kuruldu

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından Aksaray’da kurulan Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı’na Aydın Akın atandı.
Ankara’da gerçekleştirilen mazbata töreni ile İl Başkanlığına Aydın Akın, İl Gençlik Kollarına Mehmet Tekin ve Teşkilat Başkanlığı’na da Kadir Katı atandı. Ankara Osmanlı Ocakları Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle Başkan Aydın Akın ve teşkilat yöneticilerine Ankara Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat tarafından mazbataları verilerek rozetleri takıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray İl Başkanı Aydın Akın, Osmanlı Ocakları kapsamında Aksaray’ı her zaman her yerde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, diğer teşkilat üyeleri ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Aksaray’da Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı’nı kurabilmek için bir süre düşündüklerini ve yapılan girişimler sonucu bir yönetim belirlendiğini belirten Başkan Akın, kurulan yönetim ile Osmanlı Ocakları için Aksaray’da güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti. Başkan Akın, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanımız M. Fatih Yıldırıcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Ömer Gizlenci’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021