SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Öğrencilerin tercihi yine Sağlık Lisesi oldu

Aksaray’da Öğrencilerin tercihi yine Sağlık Lisesi oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 11.09.2015 - 11:36

Aksaray’da Öğrencilerin tercihi yine Sağlık Lisesi oldu

Sağlık Alanında eğitim ve öğretim yapan Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Temel Eğitimden Orta Öğretim Geçiş Sınavı sonuçlarına göre en çok tercih edilen okullar arasında yer aldı.

Binlerce veli ve öğrencinin merakla beklediği Temel Eğitimden Orta Öğretim Geçiş Sınavı tercih ve nakil işlemleri sonuçlandı.Öğrenciler sınav puanlarına göre tercih yaptıkları okullara yerleştiler.Tercih işlemleri sonuçlarına göre Aksaray’da Sağlık Alanında eğitim ve öğretim yapan Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Temel Eğitimden Orta Öğretim Geçiş Sınavı sonuçlarına göre en çok tercih edilen okullar arasında yer aldı.Tercih dönemini en düşük yerleştirme puanı olan 403,434 ile bitiren okul öğrencilerin en çok tercih ettiği okullar arasında yer aldı.Okulu tercih eden öğrenciler,Hemşire Yardımcısı,Ebe Yardımcısı,Sağlık Bakımı Teknisyenliği Yardımcılığı alanlarında eğitim alabiliyorlar.Mesleki eğitim yanında kültür derslerinde eğitim alan öğrenciler mezuniyet sonrası oldukça kolay iş sahibi olabiliyorlar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021