SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Öğrencilere Polis Eğitimi

Aksaray’da Öğrencilere Polis Eğitimi

A - +

Aksaray Haberleri - 14.04.2015 - 18:36

Aksaray’da Öğrencilere Polis Eğitimi

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümünü kapsamında 141 öğrenciye polislik mesleği tanıtılarak eğitimler verildi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından Aksaray Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda 141 öğrenciyle bir araya gelen polis, ihmal ve istismara açık olan bu öğrencilere polisten korkmamaları, tanımadığı kişilerden yiyecek içecek almamaları gibi konularda uyarılarda bulunarak eğitim verdi. Tanımadıkları kişilerle konuşmamaları ve araçlarına binmemeleri, herhangi bir sıkıntıya düştüklerinde veya kaybolduklarında hemen 155 Polis hattını arayarak yardım talebinde bulunmaları anlatılarak, genel güvenlik ve trafik konularında da öğrencilere eğitim verildi.
Polis araçlarına binip araçlardaki siren ve megafon gibi aksesuarları inceleyen çocuklar, polis yeleği ve polis şapkaları takarak polis memurları ile eğlenceli saatler geçirdi. Çocukların polise olan güvenlerinin artırılması için düzenlenen programda, polisin dost olduğu ve her zaman yanlarında olacağı hissettirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021