SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Musluk suları içilmez vaziyette

Aksaray’da Musluk suları içilmez vaziyette

A - +

Aksaray Haberleri - 27.07.2015 - 10:59

Aksaray’da Musluk suları içilmez vaziyette

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte geçtiğimiz yıllarda da yaşanan musluk suyu sıkıntıları baş göstermeye mi başladı?
Son bir haftadır çeşmelerden akan sularda aşırı derecede klorlü ve çamur renkte akmaya başladığı şikayetleri Aksaray’da yaşayan insanları tedirgin etmeye başladı.
Konu ile ilgili haber merkezimize ulaşan şikayetler sonucunda vatandaşlar şunları söylediler ‘’ özellikle son bir haftadır çeşmelerimizden su içmeyi bi kenara bırakın içme suyu haricinde de kullanılmaz bir durumda. Aşırı derecede klorlü olan ve klordan ziyade suyun renginin değişik olması ve kaynatarak içmeye kalkmamıza rağmen suda bir farklı tat var. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir sıkıntıyla yaşadık yaz aylarında neden hep böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Bizleri damacana suya mecbur ediyorlar. Tamam damacana su içmeye kullanıyoruz ama sular öyle bir durumdaki başka şeylere de kullanamıyoruz. Damacana su almaya imkanı olmayan insanlar ne yapsın. Belediye başkanı bu konunun çözümü için bazı açıklamalarda bulunmuştu ne zaman sonuçlanacak. Biz bu çileyi ne zamana kadar çekeceğiz. Yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.
Belediye başkanımıza da sizin aracılığınızla temiz, sağlıklı ve güven içinde içilebilir musluk suyu istiyoruz.. Suyu şişeden değil sürahiden, musluktan içmek istiyoruz. Aksaray pet ve damacana şehri olmasın istiyoruz dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021