SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Kamu Yatırımları Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da Kamu Yatırımları Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.11.2017 - 17:17

Aksaray’da Kamu Yatırımları Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da, devam eden kamu yatırımlarının kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Kamu Yatırımları Toplantısı Vali Aykut Pekmez başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Ağaçören Kaymakamı Batuhan Taşkın, Eskil Kaymakamı Yavuz Kartal, Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy, Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze, Ortaköy Kaymakamı Fatih Görmüş, Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan ve DSİ 44. Şube Müdür V. Murat Nazar katıldı.
Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2017 yılı içerisinde merkeze bağlı köylere 70bin m2 kilitli parke taşı, Ağaçören, Eskil ve Gülağaç ilçelerinde 100km de Asfalt sathi kaplama yapıldığını belirtti. İl Özel İdaresi genel sekreteri Altundağ, 75 Milyon TL Özel idare bütçesi ile 9 Milyon 695BinTL KÖYDES bütçesi ile il genelindeki köylere hizmet götürdüklerini belirtti. İl Milli Eğitim Müdür Hacı Ömer Kartal 2017 yılı içerisinde 53Milyon TL lik bütçelerini ek derslik ve yeni okul yapımına ayırdıklarını ve 2018 yılı içerisinde Aksaray’da ikili eğitimi bitireceklerini belirtti.
Vali Aykut Pekmez’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Aksaray’ın gelişimi açısından büyük önem arz eden eğitim, ulaşım, kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık projelerinde gelinen nokta ve yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleştirme ele alındı. Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, kendi çalışma alanlarıyla ilgili 2017 yılında Aksaray’da biten ve devam eden proje ve çalışmalarının son durumu hakkında Vali Pekmez’e bilgi verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021