SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da İş Yerine Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Aksaray’da İş Yerine Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.02.2015 - 16:19

Aksaray’da İş Yerine Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Aksaray’da, üç kişi tarafından bir iş yerine tüfek ve silahla açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.
Olay, merkeze bağlı Yeşiltepe kasabasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki aile kasaba meydanında karşılaştı. Aile fertlerinden Şambaz Ç. (25), Süleyman Ç. (65), Cuma Ç. (50), karşı aileden Medeni A. (55) ve Ramazan A. (45) ile tartıştıktan sonra ayrıldı. Tartışmanın ardından yaklaşık bir saat sonra Şambaz Ç, Süleyman Ç ve Cuma Ç., tartıştıkları şahısların dükkanlarına gelerek tüfek ve silahla ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan aynı aileden Medeni A., Ramazan A. ve Süleyman A. yaralandı. Olay, jandarma ve 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından şüpheliler bir araçla olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırma sonucu kısa sürede şüphelilerden Süleyman Ç ve Cuma Ç.’yi yakaladı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekibi firari olan diğer şüpheli Şambaz Ç.’yi de yakalamak için araştırma başlattı.

OLAYI ANLATTI
Saldırı sırasında dükkanda bulunan ve kurşunlara hedef olmaktan kurtulan Muhammet A., “Adamlar silahla geldi, 13-14 el silahla ateş ettiler. Dükkanı bastılar. Dükkan mermi dolu, otomatikle taradılar. Cemaat elinden silahı aldı. Bizim önceden beri bu adamlarla bir davamız var. Namussuzluğu yapan onlar mermiyi de sıkan onlar” dedi.
Kolundan aldığı mermi sıyrığı ile yaralanan Süleyman A ise, “İçeriye kaçtık, hepimizi öldürecektiler” diyerek olay anını anlattı.
Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Medeni A da, “Ne olduğunu bilemedik, dükkanı basıp vurdular. Aramızda namus davası var” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021