SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da İki Kişinin Öldüğü Olayda 12 Gözaltı

Aksaray’da İki Kişinin Öldüğü Olayda 12 Gözaltı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.03.2016 - 17:47

Aksaray’da İki Kişinin Öldüğü Olayda 12 Gözaltı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde, iki kişinin öldüğü, altı kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Olay, iki gün önce Eskil’de meydana geldi. Eskil ilçesinde Ramazan E. Süleyman E., Muhittin E. ve Abdurrahman E., trafikte yol vermeme tartışması nedeniyle Eskil İlçesi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu (49) ve yanındaki akrabalarıyla tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ramazan E. ve Süleyman E. araçlarında bulunan av tüfekleriyle İbrahim Koyuncu ve akrabalarına ateş etmişti.

Olayda, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ile yeğeni Halil İbrahim Koyuncu hayatını kaybetti. Yaralanan Rıfat Koyuncu (41), Mehmet Ali Koyuncu (20), Sadettin Koyuncu (42), Mustafa Koyuncu (28), Mehmet Koyuncu (21) ve 20 yaşındaki Mehmet Koyuncu da hastaneye kaldırıldı.

Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen Süleyman E., Abdurrahman E., Ramazan E. ve Muhittin E. olaydan sonra yakalandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olaya adı karışan Bekir E., Kemal E., Bekir E., Mevlüt E., Mevlüt E., İsmail E., Bayram M. ve Hasan S.’i gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen 12 kişi, sorgularının ardından Eskil Adliyesine sevk edildi.

Olayda ölen İbrahim Koyuncu ile yeğeni Halil İbrahim Koyuncu’nun cenazelerinin bugün Adli Tıp’tan çıktığı ve akşam saatlerinde Eskil ilçesine getirileceği öğrenildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021