SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Hdp Binasının Tabelası söküldü

Aksaray’da Hdp Binasının Tabelası söküldü

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2015 - 21:59

Aksaray’da Hdp Binasının Tabelası söküldü

Aksaray’da kent meydanında toplanan ve HDP binasına girmek isteyen yaklaşık 3 bin kişilik gruba, polis biber gazı ve TOMA’dan tazyikli su sıkarak müdahale etti.
Hakkari’nin Dağlıca Bölgesi’nde terör örgütü PKK’nın saldırı sonucu 16 askerin, bugün de Iğdır’da 13 polisin şehit düşmesinin ardından sosyal medya üzerinden bir araya gelen yaklaşık 3 bin kişi ilk olarak kent meydanında toplanıp ‘Şehide Saygı’ mitingi düzenledi. Grup ardından Şehitliğe gitmek için yürüyüşe geçti. Grup, yakınından geçtiği HDP binasına girmek istedi. Daha önceden bina önünde önlem alan polis, gruba önce uyarıda bulundu. Ancak öfkeli kalabalık HDP binasına girmek için direnince biber gazı ve TOMA’dan tazyikli su sıkarak müdahale etti. Biber gazından grubun yanı sıra poliste etkilendi. Gruptan bazıları ara sokaklara dağılırken, binaya sızan bir grup ise binaya Türk Bayrağı asarak HDP tabalesanı indirip parçaladı. Kentteki gerginlik devam ediyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021