SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Büyük Operasyon

Aksaray’da Büyük Operasyon

A - +

Aksaray Haberleri - 22.01.2017 - 10:30

Aksaray’da Büyük Operasyon

Aksaray Merkezde Emniyet Ekiplerince 4 ayrı noktada yapılan Genel Asayiş Uygulamasında binlerce kişi tek tek sorgulandı.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gece saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren uygulamada 1500 aşkın kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) sistemi ile sorgulamaları yapıldı. Umuma açık kafe, kahvehane, İnternet kafelerde gerçekleşen uygulama da şahısların tek tek sorgulamaları yapılırken, iş yerlerinin ruhsatları da tek tek denetlendi. Sadece işyerlerinde değil trafikte de durum farksız değildi. An caddeler üzerinde gerçekleştirilen uygulama da araçlar tek tek durdurularak didik didik arandı.
‘Karayollarında Durum Farksız Değildi’
Şehir merkezinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerde Genel uygulamalar gerçekleştirilirken, Aksaray-Konya, Aksaray-Ankara, Aksaray-Adana ve Aksaray-Nevşehir yollarında da araçlar durdurularak didik didik arandı.
İl Emniyet Müdürü Selami Hüner’in yönettiği Huzur Operasyonuna İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş, Trafik, Tescil ve Denetleme, Siber Suçlarla Mücadele, BölgeTrafik, Tescil ve Denetleme, Çocuk Şube ve Çevik Kuvvet Şube Ekipleri katıldı.
Yapılan uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs gözaltına alındı. Armağan ŞEN

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021