SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da Balıkçılar Denetimden Geçiriliyor

Aksaray’da Balıkçılar Denetimden Geçiriliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 03.03.2015 - 17:07

Aksaray’da Balıkçılar Denetimden Geçiriliyor

İnsan sağlığının korunmasına büyük önem veren Aksaray Belediyesi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, şehrin muhtelif yerlerinde balık satışı yapan işyerlerini denetledi.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi ekipleri, ortaklaşa düzenledikleri denetimle, şehirdeki tüm balıkçıları denetimden geçirerek, bayat balık satmamaları konusunda uyarıda bulundular.

Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Tarım Müdürlüğü yetkilileri, yapılan denetimler sırasında Balık satan esnafları, soğuk hava depolarında balık saklama şartları konusunda bilgilendirdiler.

Yetkililer, ayrıca satılmayıp elde kalan ve bayatlayan balıkların insan sağlığına zarar vereceğini ve gıda olarak tüketildiğinde zehirlenmelere sebep olacağı konusunda da balıkçı esnaflara uyarıda bulundular.

Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Kontrol Şubesi yetkilileri, yapılan denetimlerde Aksaray’da satılan balıkların insan sağlığına uygun olduğunu, ancak bu konudaki denetimlerin devam edeceğini kaydettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021