SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da 83 Bin 361 Öğrenci Yarıyıl Tatiline Başladı

Aksaray’da 83 Bin 361 Öğrenci Yarıyıl Tatiline Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.01.2020 - 14:32

Aksaray’da 83 Bin 361 Öğrenci Yarıyıl Tatiline Başladı

Aksaray’da 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılını tamamlayan 83 bin 361 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Aksaray Valisi Ali Mantı Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Vali Ali Mantı öğrencilere eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayarak ileriki yaşamlarındaki hedeflerine ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Vali Ali Mantı: “Önemli olan ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir şekilde görevini yapabilmek. Bunun hakkını verebilmemiz lazım. Ülkemizin geleceği için iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız var” dedi.

Daha sonra öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini veren Vali Ali Mantı öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek dinlenmeleri ve tatilde kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Vali Ali Mantı karne dağıtım töreni sonrasında okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Karne dağıtım törenine, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Emniyet Müdür Vekili Hanifi Korkmak, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak ve davetliler katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021