SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da 70 fırında askıda ekmek kampanyası başlatıldı

Aksaray’da 70 fırında askıda ekmek kampanyası başlatıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2016 - 16:39

Aksaray’da 70 fırında askıda ekmek kampanyası başlatıldı

Askıda ekmek kampanyası Aksaray’da 70’e yakın fırında askıda ekmek kampanyası başlatıldı Aksaray Kadın Platformu, Hanımelleri Kadın Grubu, Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Fırıncılar Odası işbirliğinde ihtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyacını karşılamak için ‘Askıda Ekmek’ kampanyası başlatıldı. Aksaray’da yaklaşık 70 ekmek fırının katılacağı kampanyanın tanıtım toplantısı Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğinde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.
Valimiz Sayın Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ve Fırıncılar Odası Başkanı Halik Altınsoy tarafından düzenlenen basın toplantısında çok büyük bir iyilik hareketi olarak tanımlanan kampanyanın Aksaray’daki bütün fırınlarda başlatıldığını duyurdu.
Birlik başkanı Doğan Ceylan; Aksaray Kadın Platformu ve Hanımelleri Kadın Grubunun kendilerine böyle önemli bir proje ile birlikte hareket etmek istemelerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek yaklaşık 25 bin üyesi bulunan esnaf ve sanatkârların bu tür sosyal projelere her zaman destek vereceğini belirtti.
Valimiz Sayın Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi ise yaptığı açıklamasında Aksaray’da oluşturdukları Kadın Platformu ile protokol eşleri ve iş adamlarının eşlerinden oluşan Hanımelleri Kadın grubunun öğrenci bursu ile başlayan çalışma alanını genişlettiğini söyledi.
İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımların dinin gereği olarak ‘sağ elin verdiğini sol el görmeyecek’ anlayışında olduğunu buna özellikle dikkat ettiklerin ifade eden Ataklı Hanımefendi; “Ancak iyilikleri de konuşmalıyız. Bunu yaygınlaştırmak için konuşmalıyız. Konuşmadığımız zaman gündemimizden çıkıyor. İyilikleri hep beraber arttırmalıyız. Askıda ekmek kampanyası da grubumuz üyelerinin ortaya koyduğu bizimde hemen başlayalım dediğimiz bir iyilik hareketiydi. Bunun için Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Fırıncılar Odamızla görüştük. Oda başkanlarımızın da bu konuya duyarlı yaklaşımı bizi çok memnun etti. Kampanyamızı bütün fırınlarımızda başlatıyoruz. “dedi. Adile Ataklı Hanımefendi, ekmek fırınlarında evine 1 ekmek alan vatandaşları 1 ekmek de askı için almasını isteyerek ihtiyaç sahiplerinin ekmek ihtiyacını karşılamaya davet etti. Kadın Platformu üyeleri, Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve Fırıncılar Odası Başkanından oluşan heyet daha sonra oda başkanı Halis Altınsoy’a ait ekmek fırınını ziyaret ederek kampanyanın startını verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021