SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’da 19 hükümlü tahliye oldu

Aksaray’da 19 hükümlü tahliye oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 24.08.2016 - 12:11

Aksaray’da 19 hükümlü tahliye oldu

Aksaray’da tahliyesine iki yıl veya daha az süre kalan hükümlülerden 19’u denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak serbest bırakılırken, 23 hükümlü ise açık cezaevine gönderildi.
Aksaray’da 671 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’a eklenen geçici madde uyarınca cezasının bitimine 2 yıl veya daha az süre kalan hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı. Aksaray Kapalı Cezaevi’nde işlemleri tamamlanan hükümlüler bir bir tahliye tahliye edilirken, toplamda 19 hükümlü serbest kaldı, 23 hükümlü ise açık cezaevine gönderildi.
Tahliye olan Ömer Eroğlu, “Bir vesile ile kurtulduk. Geride kalan arkadaşlarımız da bir an önce kurtulurlar ve ailelerine kavuşur inşallah. Bir daha da bu hataya düşmezler inşallah” dedi.
Tahliye olan Aytekin Sarıkaya ise “İnşallah içeride kalan arkadaşlarımızda bir an önce kurtulurlar. Herkes anasına babasına kavuşsun inşallah. Allah herkesi kurtarsın” dedi.
Tahliye olan Zati Genz, “İçeride yatan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. İnşallah onlarda kurtulur ve çoluğuna, çocuğuna kavuşur. Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021