SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’a Yakışan Yollar

Aksaray’a Yakışan Yollar

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2015 - 11:34

Aksaray’a Yakışan Yollar

Aksaray Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarını Küçük Bölcek Mahallesinde aralıksız sürdürüyor. Küçük Bölcekliler, mahallerinde başlayan asfalt çalışmalarını memnuniyetle karşıladı. Asfalt çalışmalarında sıranın kendi mahallelerine gelmesini bekleyen Küçük Bölcek Mahallesi sakinleri, sürdürülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıl asfalt sezonunu, kenar mahalleler başta olmak üzere yıllardır hizmetten yoksun kalan mahallere yönelik başlatan Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2015 yılının asfalt sezonunu Çerdiğin ve Meydan Mahallesinde başlattı.

Çerdiğin ve Meydan Mahallesinin ardından öncelik sırasına göre kısmi kaplama gereken mahallelerde çalışan asfalt ekibi bu kez Küçük Bölcek Mahallesinde asfalt atmaya başladı.

Küçük Bölcekliler, Mahallerinden başlayan çalışmaları sevinçle karşılarken uzun yıllar bu hizmeti beklediklerini söylediler. Kış aylarında ve yağış sonrasında mahallerinde çamurdan geçilmediğini anlatan Mahalle sakinleri yaz aylarında ise toz nedeniyle balkonda oturamadıklarını ifade ettiler.

Küçük Bölcek Mahalle Muhtarı İsmail Uğurlu, konuşmasına Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek başladı. Mahalle Muhtarı “Mahallemize asfalt atılmaya başlandı. Bu çalışmaya öncülük eden başta Başkanımıza ve emeği geçenlere mahallem adına teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gerekli görülen mahallelerde asfalt serme işleminin yanı sıra yol yenileme ve onarımın süreceğini söylerken 2015 asfalt sezonunda şuana kadar 80 bin ton ve üzerinde asfaltın atıldığını kaydetti.

Aksaray Belediyesi, geçen yıl ise Hacılar Harmanı, Yavuz Sultan Selim, Hürriyet, Kurtuluş, Laleli, Bayram Baba, Bedir Muhtar, Kalanlar, Zafer, Çiftlik, Yeni Mahalle, Somuncu Baba mahallerine yol yenileme, yeni yapım ve onarım için 150 bin ton asfalt atmıştı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021