SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray’a 4 Yeni Ameliyathane Ve Yeni Acil Servis

Aksaray’a 4 Yeni Ameliyathane Ve Yeni Acil Servis

A - +

Aksaray Haberleri - 11.08.2015 - 12:57

Aksaray’a 4 Yeni Ameliyathane Ve Yeni Acil Servis

Aksaray Devlet Hastanesi’ne yapımı tamamlanan 4 yeni ameliyathane ve poliklinikler bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Hastanede düzenlenen açılış törenine Vali Şeref Ataklı, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti Milletvekilleri İlknur İnceöz ve Nevzat Patla, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, daire müdürleri ve çok sayıda hastane personeli katıldı.
Açılış öncesi yeni yapılan poliklinikler ve ameliyathaneler ile ilgili bilgiler veren Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, yeni yapılan ameliyathaneler ile birlikte ameliyathane sayısının 8’den 12’ye yükseldiğini belirterek, “Yeni ameliyathane binası açılışını yapıyoruz. Binamızın içinde ek poliklinikler, laboratuar, bakım merkezi ve yeni acil servis bulunuyor. Yeni binamızla birlikte 8 olan ameliyathane sayımız 14’e yükseltildi. Yaklaşık ortalama büyük ameliyat olarak yılda 20 bin hastamızı ameliyat ediyoruz. Yeni ameliyathanelerimiz ile birlikte kalp ve damar hastalıkları ile ilgili ameliyatları da burada yapacağız. Bakım merkezimizde yatalak, felçli, evde bakıma ihtiyacı olan hastaların takibini ve tedavisini yapacağız. Yeni polikliniklerimizin de sayılarını artırmış olduk. Bir yıl içerisinde hastanemize başvuran hasta sayısı 1 Milyon 200 bin. Her Aksaraylı vatandaşımız yılda 4 defa hastanemize başvuruyor. Verdiğimiz sağlık hizmetlerinin standartlarının yükseltilmesi ve sağlık hizmetinin yerinde verilmesi bizim ana hedefimiz. Türkiye son yıllarda bakanlığımızın bu temel politikası ile birlikte çağ atladı” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Ardından protokol üyeleri steril ortam kıyafetlerini giyerek yeni ameliyathaneleri gezdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021