SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Valisi Aykut Pekmez’e, Gazetecilerden doğum günü süprizi

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’e, Gazetecilerden doğum günü süprizi

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2017 - 17:27

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’e, Gazetecilerden doğum günü süprizi

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ile Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar ile diğer gazeteciler Aksaray Valisi Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Gazeteciler, ziyarette, 46 yaşına giren Aksaray Valisi Aykut Pekmez’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Gazeteciler tarafından getirilen ve üzerinde Vali Aykut Pekmez’in fotoğrafının yer aldığı pastanın üzerindeki mumu üfleyerek söndüren Vali Pekmez, daha sonra pastayı kesti.

Pekmez, burada yaptığı konuşmada, gazeteciler tarafından böylesine bir sürprizin yapılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Gazetecilere teşekkür eden Yazgı, bugün itibariyle 46 yaşına bastığını kaydetti.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ise Vali Aykut Pekmez’in 46. yaş gününü kutlayarak sevinçli gününde yanında yer aldıklarını aktardı.
Aksaray’da birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu belirten Sarıkaya, “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İnsanların özel günlerinde yanında olmalıyız. Bizlerde Aksaray’daki medya çalışanları olarak Valimizin yanında yer aldık. Bu da bir adımdır. Zamanla buna benzer etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021