SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Valiliği Ev Sahipliğinde İftar Programı Düzenlendi

Aksaray Valiliği Ev Sahipliğinde İftar Programı Düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 15.07.2015 - 15:59

Aksaray Valiliği Ev Sahipliğinde İftar Programı Düzenlendi

Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Ağaçlı tesislerinde iftar programı düzenlendi. Programda Adana Vali Yardımcılığı görevine atanan Vali Yardımcısı Tolga Polat ve Kayseri Develi İlçe Kaymakamlığına atanan Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük’e de veda edilerek Vali Şeref Ataklı tarafından başarı belgesi ve hediyeleri verildi

İftar programına Aksaray Valisi Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı Hanımefendi, Aksaray Milletvekilleri Nevzat Palta, Turan Yaldır, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin, Baro Başkanı Levent Bozkurt, Vali Yardımcıları Haluk Sezen, Tolga Polat, Kubilay Ant, Armağan Önal, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, ilçe kaymakamları siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşları müdürleri katıldı.

İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın dua ettiği iftar sonunda bir konuşma yapan Vali Şeref Ataklı, Ramazan ayının sonuna gelindiğini belirterek herkesin bayrama sağlık, sıhhat içerisinde girmesini temenni etti.

Düzenlenen programın hem iftar programı hem de Aksaray’a atanan ve Aksaray’dan başka illere atanan Vali Yardımcısı ve Ortaköy Kaymakamı için veda ve hoş geldin yemeği anlamında olduğunu belirten Vali Ataklı, ‘Vali yardımcımız Topla Polat Adana vali yardımcılığına atandı. Kendisi ile 1.5 yıldır beraber çalışıyoruz. Aksaray’da da 2 yıla yakın süredir çalışıyor. Çalıştığımız süre içerisinde de gayretli, dikkatli çalışmalarını gördüm. Kendisini tebrik ediyorum. Yeni atandığı yerde de başarılar diliyorum. Eşi ailesi ve çocukları ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum. Ortaköy kaymakamımız da 3 yıldır Ortaköy de görevini yapmakta idi. Kayseri Develi kaymakamlığına atandılar. Kaymakam arkadaşımızda başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ve tebrik ediyorum. Yeni görev yerinde de ailesi ile birlikte başarı sağlık ve mutluluk diliyorum.’ dedi.

Memuriyetin gerektiği şekilde kamu görevlilerinin atamalarının yapıldığını, bunların bürokrasinin olağan işleri olduğunu belirten Vali Ataklı; ‘Aksaray Adliyesi Ağır Ceza reisimiz, Konya’ya atanmıştı, yerine Yeni Ağır ceza reisimiz geldi. Kendisine de hoş geldiniz diyorum. Zamanını dolduran gider, yerine bir başkası gelir. Hizmetler bu şekilde yürür. Ben, gelen ve giden kamu görevlisi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Şeref Ataklı, Vali Yardımcısı Tolga Polat ile Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük’e Başarı Belgesi ve çini işlemeli tabak hediye etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021